طرز تهیه کوکی های رنگارنگ ژله

24
بهمن
درست کردن ژله و دسر را همه بلدند اما یک کوکی خوشمزه برای پذیرایی از مهمان ها کنار چای بیشتر از هرچیزی به آدم مزه میدهد. مجله فرمند برای یک پذیرایی خوشمزه و جذاب همراه شما خواهد بود.
پودر ژله رنگین کمان فرمند: 1 بسته
کره: 150 گرم
شکر: 1 پیمانه
وانیل: 1 قاشق چایخوری
تخممرغ: 2 عدد
آرد: 3 پیمانه
جوش شیرین: 1 قاشق چایخوری
نمک: 1 قاشق چایخوری
برای طرز تهیه کوکیهای خوشمزه و رنگارنگ برای شروع کره را با شکر مخلوط کنید و با همزن بزنید. کم کم وانیل را به مخلوط اضافه کنید و با دور تند همزن بزنید.
حالا که با هم مخلوط شدهاند برای قدم بعدی سه پیمانه آرد را همراه با نمک و جوش شیرین الک کنید و داخل چهار کاسه جداگانه بریزید.
حالا پودر ژله رنگین کمان فرمند را باز کنید و یک و نیم قاشق از پودر ژله ها را داخل کاسه بریزید و خمیر را ورز دهید تا با هم مخلوط شوند.
در مرحله آخر با خمیر توپک های کوچک درست کنید و بعد از آن توپک ها را در پودر ژله بغلتانید. حالا این توپکها را لیوان با هر وسیله ای که در دسترس دارید صاف کنید و به مدت 10 دقیقه با 190 درجه داخل فر قرار دهید.