پنکیک خودش به تنهایی یک صبحانه، میانوعده و خوراکی لذیذ و خوشمزهای است که طعم لطیفاش با کمی سس توتفرنگی، شکلات یا سس کارامل و میوههای تازه کاملتر میشود. حالا تصور کنید وقتی پنکیک را گاز میزنید یک مغز شکلاتی داغ و هیجانانگیز هم وسط پنکیک سورپرایزتان کند. درست کردن این مدل پنکیک ترفند سادهای دارد، دوست دارید امتحان کنید؟
در فرمند ، آموزش عصرانه ها و دسرهای متنوع و خوشمزه را به شما اموزش میدهیم.

مواد لازم برای تهیه پنکیک با مغز شکلاتی
شکلات صبحانه فرمند دو سوم پیمانه
تخممرغ دو عدد
شیر 150 میلی لیتر
روغن مایع یک قاشق غذاخوری
سس شکلات فرمند
طرز تهیه پنکیک با مغز شکلاتی
مرحله اول برای درست کردن پنکیک با مغز شکلاتی، باید شکلات صبحانه را به شکل دایره فریز کنید و بعد این دایرهها را موقع پخت وسط دو لایه از مواد پنکیک بگذارید تا این شکل قشنگ و تر و تمیز پنکیک مغزدار شکلاتی آماده شود، پس دست بهکار شوید.
یک سینی جادار حاضر کنید و روی آن کاغذ روغنی بیندازید. به اندازهی یک و نیم تا دو قاشق غذاخوری از شکلات صبحانه بریزید و با نوک کارد پهن یا پشت قاشق آن را به شکل دایرهای به ضخامت حدود نیم سانت و قطر حدود ۶ سانت درآورید. با این مقدار هفت دایرهی شکلاتی میتوانید درست کنید، آنها را با کمی فاصله روی سینی بچینید و بعد سینی را بین یک تا دو ساعت در فریزر بگذارید تا شکلات کاملاً سفت شود. دایرههای شکلاتی را میتوانید بعد از سفت شدن در کیسه فریزر یا زیپکیپ نگهداری کنید تا جای کمتری در فریزر بگیرند، اما تا لحظهی آخر قبل از استفاده آنها را بیرون نیاورید که نرم نشوند. میتوانید تا این مرحله را شب قبل از سرو پنکیک انجام بدهید.
برای مرحله دوم باید مایهی پنکیک را آماده کنید، پودر پنکیک فرمند را در یک کاسه بریزید و شیر و تخممرغ را با آن مخلوط کنید. طوری که گلولهای داخل مایهی پنکیک نماند و خمیر شل و یکدستی حاضر شود.
حالا برای مرحله سوم، تابه را روی شعله ملایم قرار داده تا کاملا داغ شود. اجازه دهید تابه کاملاً داغ شود. حالا باید یکی از دایرههای شکلاتی را از فریزر درآورید، بهاندازهی یکچهارم پیمانه از مایهی پنکیک را در تابه بریزید و یکی از دایرهها را روی آن قرار دهید، بعد دوباره از مایهی پنکیک روی آن بریزید، طوری که کاملاً روی شکلات را بپوشاند.
حدود دو دقیقه بعد وقتی کنارههای پنکیک حباب تشکیل شد، به آرامی زیر پنکیک را نگاه کنید و اگر طلایی شده بود، پنکیک را برگردانید تا طرف دیگرش هم برشته و طلایی شود.به همین ترتیب تمام پنکیکها را آماده کنید. ضمن کار اگر لازم بود دوباره تابه را چرب کنید.
با این دستور احتمالاً هفت عدد پنکیک مغزدار آماده میشود، اما بسته به این که روی مغز شکلاتی را با چقدر از مایهی پنکیک بپوشانید، ممکن است بیش از شش تا آماده نشود. مرحله آخر تزئین پنکیکهاست، پنکیکهای مغزدار را گرم گرم همراه با برشهای توتفرنگی و موز یا سسهای خوشمزه فرمند مثل سس شکلاتی، سس کارامل، سس توتفرنگی یا انبه سرو کنید. همچنین میتوانید مقداری خامه، پودرقند یا ترافل هم به تزئینتان اضافه کنید، اما طعم دلچسب پنکیک با شکلات و میوه به چیز دیگری احتیاج ندارد.

برای ترکیب دوستداشتنی شکلات با بافت نرم و لطیف پنکیک با مجله فرمند همراه شوید:
سئوالات متداول درباره پنکیک
ما در مجله فرمند خیلی ساده و سریع در 4 مرحله به شما پخت پنکیک را آموزش میدهیم، پس با ما همراه باشید.
معمولا پنکیک را با سسهای شکلاتی، سس کارامل، سس توت فرنگی همراه با تکههای میوه سرو میکنند.