طرز تهیه انواع دسر

طرز تهیه دسر اکلیلی ننه سرما ویژه شب یلدا

دسر اکلیلی ننه سرما ویژه شب یلدا

شب یلدا برای هرکس به شکلی معنا پیدا می‌کند؛ بعضی‌ها عاشق دورهمی و شب نشینی‌های این شب هستند، بعضی هم خوراکی‌ها و سفره های رنگین این شب را دوست دارند. با دسر اکلیلی فرمند سفره‌ای درخشان‌ و متفاوت بچینید.

طرز تهیه دسر اکلیلی ننه سرما ویژه شب یلدا

مواد لازم برای تهیه دسر اکلیلی ننه سرما:

دسر اکلیلی انار: 1 بسته

دسر اکلیلی بلوبری: 1 بسته

آب: 800 میلی‌لیتر ️

طرزتهیه دسر اکلیلی ننه سرما ویژه شب یلدا

پودر ژله اکلیلی انار رو در دو لیوان (400 میلی‌لیتر) آب جوش حل کنید و داخل قالب بزرگ‌تر که در اختیار دارید، بریزید. قالب بزرگ‌تر همان دامن ننه سرما است و یک ساعت در یخچال بگذارید.

پودر دسر اکلیلی بلوبری رو در دو لیوان آب جوش (400 میلی‌لیتر) حل کنید و داخل قالب دلخواه‌تان بریزید و حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید. از ژله بلوبری به عنوان برف و نماد زمستان در کنار تزئین ژله ننه سرما استفاده می‌شود.️

خیلی راحت می‌توانید عکس دلخواه‌تان از ننه سرما را پرینت کنید و حتی مثل ما به صورت کاردستی با بچه‌ها درست کنید و روی دسرتان قرار دهید. در عین حال که دسری خوشمزه درست می‌کنید در کنار از درست کردن کاردستی لذت خواهید برد. در نهایت عکس را با خلال دندان روی دسرتان فیکس کنید اگر دوست دارید دنیا شیرینی یلدایی خوشمزه و را تجربه کنید به مجله فرمند سربزنید.