طرز تهیه انواع دسر

سس کاراملی خوشمزه و کاربردی

نوشیدنی کاراملی

خوشمزه‌ترین دسرهایی که می‌شناسیم با کره و شکر تهیه می‌شوند: از خمیر انواع پای گرفته تا کرپ و روکش‌های لذیذ کیک و چیزهای دیگر، اما ترکیب محبوب ما همان است که تنها از ترکیب کره و شکر درست می‌‌شود و هیچ چیز دیگری ندارد: سس کارامل فرمند  با طعم منحصر به فرد که خیلی راحت می‌تواند یک ظرف دسر معمولی را به یک خوراکی هیجان‌انگیز و خوش رنگ و لعاب تبدیل کند.

سس کاراملی یکی از سس‌های خوشمزه و پرطرفدار فرمند است که برای کامل کردن طعم و تزئین انواع دسرها و نوشیدنی‌ها به کار می‌رود. سس کاراملی کاربردهای زیادی دارد؛ هم به صورت سرد و هم به صورت گرم می‌توانید میل کنید. سس کارامل گرم را می‌توانید بر روی انواع کیک‌ها و شیرینی‌های گرم، نان‌های صبحانه و انواع پنکیک و وافل بریزید و یا به نوشیدنی‌های گرم اضافه‌اش کنید. از سس سرد هم می‌توانید برای تزئین انواع نوشیدنی‌های خنک، دسر‌ها، بستنی‌ها و... استفاده کنید. حتی بد نیست سس کاراملی را به جای شکر به چای یا قهوه صبح‌تان اضافه کنید و از طعمی جدید لذت ببرید، پس با مجله فرمند همراه شوید.

طرز تهیه کیک سیب با سس کارامل

طعم سیب یکی از طعم‌هایی است که با کارامل خوب جور در می‌آید و با این سس می‌توانید مزه انواع کیک و پای سیب را هیجان‌انگیزتر کنید. ترکیب سیب و کارامل را تا به حال امتحان کردید؟ 

مواد اولیه برای کیک سیب با سس کارامل

طرز تهیه کیک سیب با سس کارامل 

تخم‌مرغ‌ها رو با همزن برقی بزنید و شیر و روغن رو به آن اضافه کنید و مجدد هم‌بزنید. پودر کیک وانیلی فرمند رو به مخلوط اضافه کنید و خوب باهم قاطی کنید. حالا دارچین رو به دلخواه خودتان به مواد اضافه کنید. کره رو روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود بعد شکر قهوه‌ای رو به آن اضافه کنید، هم بزنید تا غلیظ شود سپس کف قالب بریزید. سیب ها رو کف قالب‌ بچینید و مایه کیک را روی آن بریزید و در فر قرار دهید. موقع سرو راز اصلی خوشمزگی این کیک یعنی سس کارامل فرمند رو فراموش نکنید.

طرز تهیه فراپه با سس کارامل

کارامل از طعم‌دهنده‌های محبوب قهوه هم هست و برای طعم دادن به انواع مختلفی از قهوه مثل لاته، کاپوچینو، ماکیاتو و... مورد استفاده قرار می‌گیرد تا به آن طعم شیرین و عطر غنی کارامل را اضافه کند.

مواد لازم برای فراپه با سس کاراملی خوشمزه

  • قهوه ترک فرمند: 4 قاشق چای‌خوری
  • سس کارامل فرمند: 3 قاشق غذاخوری
  • آب: 200 میلی‌لیتر
  • شکر: 2 قاشق چای‌خوری
  • یخ: 2 لیوان
  • شیر: 300 میلی‌لیتر
  • خامه: به دلخواه و برای تزئین

طرز تهیه فراپه با سس کارامل

آب، شکر و پودر قهوه ترک رو با هم مخلوط کنید، بعد از یک دقیقه قهوه را هم بزنید و منتظر بمانید که به جوش بیاید. یخ، سس کارامل فرمند، شیر و قهوه ای که از قبل آماده کردید رو داخل مخلوط کن بریزید و حسابی مخلوط کنید و داخل لیوانی که از قبل با سس کارامل خوشمزه و کاربردی تزئین کرده اید بریزید و همراه با خامه یا هر موادی که دوست دارید نوش جان کنید.