هیچ چیز بهتر از چشیدن یک دسرتابستانی خنک در هوای گرم نیست. دسر بستنی با ترکیب پادشاه میوه "انبه" و سس انبه فرمند بهترین انتخاب است تا گرمای تابستان را به یک لحظهی شیرین و دلچسب تبدیل کند. محبوبیت انبه به حدی است که به عنوان طعمدهنده در دسر و غذا استفاده میشود. این بار، این میوه را با سس انبه فرمند که طعمی خوب و غلظتی جذاب دارد، امتحان کنید.
طرز تهیه موس انبه
پودر ژلاتین فرمند را با 1 لیوان آب گرم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود سپس ژلاتین و پوره انبه را در مخلوط کن بریزید اگر مخلوطکن در دسترس نبود هیچ اشکالی ندارد با همزن دستی یا چنگال مواد را خوب به هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود. اگر دوست دارید دسرتابستانی شیرینی داشته باشید در این مرحله طبق ذائقه خود شکر اضافه کنید و دوباره شروع به هم زدن کنید.
در مرحلهی بعد بستنی را به پوره انبه اضافه کنید و با سرعت بالا بزنید تا کاملاً مخلوط و یکدست شود. مخلوط به دست آمده را داخل فنجان های جداگانه بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. درگام آخر انبه ها را مربعی کرده و روی دسر خوشمزهتان بچینید بعد سس انبه فرمند را با طعمی جذاب و باشکوه به دسر بستنی تان اضافه کنید. دسرخوشرنگ با سس انبه فرمند آماده است. اگر میخواهید با دسرهای تابستانی بیشتری آشنا شوید به مجله شکلات فرمند سربزنید.