طرز تهیه انواع دسر

طرز تهیه ژله بستنی

طرز تهیه ژله بستنی

ژله‌بستنی یکی از راحت‌ترین و پرطرفدارترین دسرهای جشن‌ها و مهمانی‌هاست، راحت آماده می‌شود، مواد مورد نیاز آن معمولاً در دسترس هستند، می‌شود از پیش آن را حاضر کرد تا موقع مهمانی درگیر درست کردن دسر نشویم و تازه با تغییر رنگ و شکل و اندازه ظرف سرو می‌شود هر بار به شکلی جدید آن را آماده کرد و به آن تنوع داد.

این دستور ژله بستنی در مجله فرمند، با رنگ‌های ملیحش یک دسر بهاره جذاب و دوست‌داشتنی است که می‌تواند برای مهمانی‌هایی با تم مشابه به راحتی استفاده شود. با عوض کردن رنگ‌ها می‌توانید این دسر خوشگل را به شکل‌های دیگری هم آماده کنید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه ژله بستنی خوشمزه و پرطرفدار را با همه ریزه‌کاری‌هایش یاد بگیریم.

مواد لازم برای ژله بستنی

 

ژله موز، طالبی، بلوبری، توت‌فرنگی و شاتوت فرمند از هر کدام یک بسته

آب جوش

بستنی وانیلی

طرز تهیه ژله بستنی

برای درست کردن این ژله هم می‌توانید از بسته‌های تکی ژله فرمند استفاده کنید و هم می‌توانید یک بسته ژله رنگین‌کمانی فرمند بگیرید که چهار رنگ ژله را در خودش دارد. رنگ‌ها و طعم‌های مختلف ژله را بر حسب سلیقه خود می‌توانید انتخاب کنید و شکل نهایی ژله را هر جور که دوست دارید بچینید.

درست کردن ژله‌های چند لایه بسیار آسان است و فقط باید حساب زمان مورد نیاز آن را بکنید و زودتر دست به کار درست کردن ژله بشوید. هم‌زمان با آماده کردن هر لایه از ژله به اندازه یک لیوان بستنی را از فریزر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کاملاً نرم بشود. لیوان یا ظرف‌های سرو ژله را آماده کنید. به ازای هر نفر یک ظرف در نظر بگیرید و کار ریختن لایه‌ها را آغاز کنید.

برای لایه اول ژله پودر شاتوت بنفش را در یک کاسه بریزید و به آن یک لیوان آب جوش اضافه کنید. آن‌قدر هم بزنید که پودر ژله به طور کامل در آب حل بشود. اگر دمای آب پایین آمده و ژله به طور کامل حل نمی‌شود می‌توانید این مخلوط را سی ثانیه در آب قرار بدهید و دوباره هم بزنید. بعد از این که پودر ژله کامل در آب حل شد آن را چند دقیقه‌ای کنار بگذارید تا از حرارت بیفتد. بهتر این است که موقع اضافه کردن بستنی، ژله داغ نباشد وگرنه ممکن است ببرد.

بستنی را به ژله ولرم اضافه کرده و مخلوط کنید، بعد این مخلوط را با قاشق کف ظرف‌های سرو ژله تقسیم کنید. ظرف‌های ژله را برای راحتی می‌توانید در یک سینی که در طبقه یخچال جا بگیرد بچینید و آن‌ها را در یخچال قرار دهید تا لایه اول ببندد.

لایه‌های بعدی را هم به همین ترتیب آماده کنید. و هر لایه را بعد از سفت شدن لایه قبلی به آرامی بر روی آن بریزید. مهم‌ترین نکته توجه به این مسئله است که بستنی سرد را به ژله داغ اضافه نکنید. به جای بستنی می‌توانید به ژله ماست هم اضافه کنید، اما بستنی آن را شیرین‌تر و خوشمزه‌تر می‌کند. این دسر لطیف و خوش‌رنگ را می‌توانید با مقداری خامه فرم‌گرفته، ترافل یا شکلات‌های رنگی تزئین کرده و نوش جان کنید.